Charlotte Basse Kingo

Hej jeg hedder Charlotte Kingo.

Det er mit hus som dine børn skal opholde sig i. Jeg bor sammen med min mand Martin og vores tre lækre drenge i forskellige aldersgrupper. De to store går på Agedrup skole og den mindste i en Pilebækkens børnehave.

 

I min familie laver vi mange forskellige ting, svømning, fodbold og samvær med familie. Vi kan lide at gå ture med vores hund i skoven som ligger meget tæt på huset.

Jeg er opvokset i Odense og har altid været aktiv ift. Klubhus og deltage i oplevelser. Bl.a. har jeg været en vildmarkspige og været på vandreture på Grønland, Island og Færøerne.

Jeg har været en del af OAB årlige koloni for børn, hvor jeg var med som junior medarbejder.

Pt. har jeg et gymnastikhold om mandagen for børn i aldersgruppen 3-6 år i fjordagers idrætsforening.

Efter gymnasiet tog jeg social og sundhedshjælper uddannelsen og har arbejdet inden for området i ca. 8 år, både som ufaglært vikar og som faglært. I 2006 ville jeg gerne prøve nye muligheder af og valgte at tage uddannelsen til socialrådgiver. Jeg arbejdede i børn og familie Afd. indtil barsel med Valdemar, den sidste dreng i flokken.

Jeg har altid gerne ville arbejde med mennesker og især børn derfor vil dine børn mærke en engageret og omsorgsfuld dagplejemor.

Min familie er en del af huset og i vil opleve at mine børn leger med dit barn, læser historie, er med på ture oma.

Jeg vil gøre alt, hvad jeg kan for, at dit barn føler sig hjemme og får en god dag i Haletudsen.

Kærlig hilsen Charlotte