Marlene Vang Mikkelsen

Hej jeg hedder Marlene Vang Mikkelsen

Jeg bor ved Åsum i Odense sammen med min dejlige mand, Anders, og vores to skønne men vidt forskellige unger, Mille på 6 år (Agedrup skole) og Nikolaj på 1 år (vuggestue i Bullerup private børnehave).

I min familie elsker vi naturen, manden går på jagt og vi fisker tit sammen alle 4. Er selv født og opvokset på en bondegård lagt ude på landet, så jeg har altid været glad for naturen, og haft en masse jord under neglene. Man kan sige, at jeg altid har naturen og dens goder med i min baglomme.

 

Jeg har taget uddannelsen Professionsbachelor som pædagog ved University College Lillebælt i Odense med speciale i børn fra 0-6 år, drama og inklusion.

  • Drama består af børnesange, teater, fantasi, leg m.m.
  • Inklusion omhandler, at vi skal skabe et miljø som tilpasser sig børnene og ikke omvendt. Der skal være plads til alle, dvs. for at behandle alle ens skal alle behandles forskelligt.

Udover det har jeg også haft speciale i børn med særlige behov, har bl.a. været i Platanhaven adf. Fregatten, hvor jeg har arbejdet med stærkt og mindre udviklingshæmmede børn.

Efter min uddannelse i 2015, blev jeg spurgt, om jeg ville tage plejeoverlov for en døende i familien, da der var ønske om at dø i hjemmet. Dette sagde jeg ja til, og var ved hendes side indtil jeg skulle på barsel.

Det var lidt kort om mig, hvis der er noget du/I vil vide, så ring J

Kærlig hilsen

Marlene V. Mikkelsen tlf. 30742334